BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, 4 June 2011

SFC di Hatiku :)

ASSAAMUALAIKUM 

hyy semua. sehat tak hary niy ?? hope sehat la yea. erm , posting today simple jeh. nak story about one group yg aku join kat facebook. ape?? hurmm , name group tuh Suke Family Crew (SFC). plek ?? ape function nyer ? tungguuuu , sabor dulu. sesatu dulu ea aku cite. 

SFC niy group yg mana semua ahli yg join this group harus , ehhh WAJIB meletakkan perkataan SUKE kat depan name yg dorg suke. tak kesah la suke ape pun. org ker , benda , tempat as long as SUKE tuh kene ade kat depan ! err , tak paham ? niy contoh : Shafirah Sukegilercakapbanyak. haa kan ade SUKE tuh. lbeh kurang cmtuh la kan. ape yg best ?? err , tah la aku pun tak tahu ape yg best tapi agak unik sebab niy a satu2 group yg paling HOT. err , hot kehh * hot tao ! tapi aku join this group bukan sebab hot ker ape kan. saje jeh la try kan , first2 dulu. so bile da lelame eh eh cm bestt jeh. nak tahu yg paling aku touching gylerr dorg niy sume caring caring tao ! cite jeh la pape pun sure ade komen positive dr dorg. bak kate omputih 'sharing is caring' hee * nak cakap ahli nye banyak memang tak banyak la kan. just ribu2 gtuhh. yg aku tahu la *hehe. 

ouhh hampir terlupe ! dari mana dan bagaimana wujudnya group niy ?? haa , meh sini aku introduce kat korg yg masih lagi belom mengenali or mengetahui pasal group niy. cett , ayat skema bagai * okayyy , yg create group niy Amirul Haniff bin Isman atao lbeh dikenali sebagai Aniff or Niffy. age this year 19 , stay KL & Labuan. niy president group SFC :) one thing pasal dea yg sume org minat muke dea yg kiut ++ ncem sgt ! looks like Zoey tahu ! kenal ? tak kenal sudah * haa see ! kat bawah niy lah dea Amirul Haniff tuh :)


p/s : abg soey eh adeii copy pic abg :) jgn marah. maap  !
okayy , let i introduce the vice president lak. ehh , speking2 niy gapo lak ?? nyanyukk * maap yek. hehe. lao dah ade president mesti ade timbalan president nye jugak kan. so niy lah vice president group SFC Ejal Sukechoclatecadburycrunchie. soey eh ejal aku tak tahu name full kao ape. hee :) age 16 , stay KL. muke dea kiut kan ?? err tak ? bagi aku kiut jehh * kao dengki yehh ? HAHA.

p/s : soey jugak aku copy pic kao. jgn mrah , ampun :) 
yeahhh , niy lah dea org kuat SFC. hehe. btw aku nak says aku syggggg kaorg sgt lah ! untgla ade org sygg * heee. one more thing aku hope dapat a meet ramai2 SFC niy. maybe one day * rinduuu sgt same korg SFC<3<3 

WASSALAM :) 

2 comments:

  1. hehehehe cute nye abg n adik ak ny.. :) hehehehehe

    ReplyDelete