BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, 25 June 2011

Maharaja Lawak !!

ASSALAMUALAIKUM

horayy !akhirnya juara yang dinantikan telah muncul !kejuaraan bagi MAHARAJA LAWAK dimenangi oleh SEPAH !yeayyy !sukesuke <3<3.over kau nyahh* memang da dijangkekan pun akan menang.tak pe la maybe bukan rezeki JOZAN untuk menang kot.sabor je lah ~ hee* pape pun tahniah diucapakan kepada SEPAH :)
actually aku tak tengok pun MAHARAJA LAWAK ni.tapi aku ade la up to date kan nak tau serba sedikit.as long as aku tau jugak la kan ape kemende nye rancangan tu.dari kau? ade? tak ade diamm :)*

kayy ,aku nak tdoe la saje je update ni.esok ade kelas lesen lagi.adesss ,malas ouhh.brrrr -,- btw sayang awak mr E <3<3 tetibe je--'*

kayy ,babay semua.

WASSALAM :)

No comments:

Post a Comment