BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, 14 March 2011

SINGLE . MINGLE . SIMPLE !

ASSALAMUALAIKUM .. 
 ahaah ! hari niy aku na cite about feeling aku sekarang niy .. cecite cecite hah korak kao lah ! erm okayy street to the point . semalam after aku da break ngan dy aku try tok tak nak pk lagi sumenye fasal dy . sebab aku tak nak rase saked aty o kecewe lagi . tapi laen pulak jadinyer , aku p la usha wall dy .. then bile nmpak dy berkomented ngan org sehad walafiat twos down seyh aku . bile d pikepike kan balek , huh asal lah aku bt cmniy kan ? kao niy ape la , cakap tk mao pike psal dy lagi .. tapih niy ape yg kao nga bt ? bukan pasal dy ??? common la fyra u can do it okayy !! chill la ! bukan sekali due kao penah kene kan .. 
 huhhh , tah la aku sgtsgt sdeyh sebenanye pas aku anta texs cmtuh kat dy . tapi na bt cmane kan bende un da lepas tk guna lagi kao na sdeyh bagai fyra ! so chill up n just go on with ur life okayy ! people come n go so just let bygone b bygone .. fyra kuad kan :) cehh . okay so now , aku da bole control feeling aku niy haa . tak ade da na muke sdeyh cm tempe basi , tempe basi pun tk macam muke aku HAHA . sakoi . erm aku da deciced tak na pike lagi fasal hal remeh cm gini . korg doakan la aku bole tetap ngan pendirian aku ea ! doa korg amatla aku hargai . hohoo . yeaahh fyra yg baru coming soon ! hepy hepy hepy gurl !
 
 WASSALAM :)

No comments:

Post a Comment