BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, 15 March 2011

I Mish Eu So Muccchhhhh !

haloohaa .. hyy sume . hary niy aku nak cte sket la kan . cecite cecite ! aissh nty ler dulu org tue blom abes cakap lagi da msok line ! tak baek tak baek . hee , sakoi ~ aku na cte pasal ape yg aku nak cte la . huahaha . err , lawak ker --' diam la kao ! aku punyer cte ke kao ? so diam okayy . erm aku rasekan after aku break ngan mamat A tuh aku rase aty aku sunyi jehh ouh . sunyi sopi tk ade ore . hah ! tapi cyes aku cakap yang aku rindu sesangat kat dy ouh . bie mishhhhh eu so much ! hurrmm tapi dy ade ker rindu kat aku ? tak tao la kan ' sejak kao pergi dari hidupku diriku kini merasakan kesunyian ' aisehhmenn jiwang periuk karat lak aku niy . HAHA , pedulikk la ! so sayang , aku harap kao jage diri kao baek2 yea ? belajar rerajin , jangan selalu tension2 okayy tak baek tok kesihatan tao ! , tido lak jangan lambat sbb kau tuh jenis susa nak bangun , hee and satu hal yang aku nak bgtao aku akan selalu merinduuuiiii kao ! tak penah ade sedikt pun rase benci kat kao bie ! :') 

x-buah aty KESAYANGAN fyra :')  
  
sahabad TERSAYANG  fyra :)

haaa , aku bukan rindu kat mamat A tdy tuh sorg jea tao ! dengan yang atas niy pun aku rindu sesangat au ! aku upload pic niy sebab aku rase suke lak tengok c keyra niy pakai spek ! nak tao spek sape dy pakai ? aku punyer spek la . hehe . ouhhh , keyra sayangs ! aku rindu kao tahap cipan nak naek demam la :'( hee . meluat ? pedulikk la ! keyra aku egt nak ajak kao hang la tapihh fukus aku da abes buat beli janjan aku . hehe :DD tapi tak pe sygs ! nty cuty semester bulan 6 kte hang togeder2 okayy ! kao jage diri baek2 tao kat sane (kb) . sayang kao gyla ketad macam nak mampus la . *mengayat  
okayy , aku na share siket dengan korg pixie aku ngan keyra bermesra - mesraan . huh ? aissh ! bukan mesre yang tuh la , pike kotoq jehh kan .. means sweet la . nak kate sweat pun bole . wink wink !*
kat uma keyra mase befday dea
kat skola . time niy kte pakai tudung same kan ! kami lagi kiut la dari awak ! hehe .
kiut tak kami ? huh ? tak ? pedulikk la aku ? diam !
niy kat toilet jj . last year . mish that time !
okayy , niy saje yang aku bole share kan kat korg . nak post banyak lagi kott , nty abes tak muat . hehe . lastly aku nak ckap aku RINDUUUUU KAORANG SGTSGT !! :')
WASSALAM :)

No comments:

Post a Comment